Мешканці Кропивницького, ви вже вибрали собі лікаря?

Лютий 16, 2017 | Новини | Переглядів: 3605 | Коментарі: 0

Вже незабаром кожен мешканець міста повинен буде зробити вибір свого лікаря первинної ланки. Зараз почалася реформа медицини. Пацієнти будуть заключати договір з лікарем, який буде надавати йому медичні послуги.

«Пацієнт має право вільного вибору лікаря, незалежно від місця своєї офіційної реєстрації. Рекомендована кількість пацієнтів, які обрали одного лікаря, повинна перебувати у межах 2 000 пацієнтів. Однак, залежно від соціальних, вікових та кількісних характеристик населення громади, на території якої працює лікар, в окремих випадках кількість пацієнтів може бути більшою чи меншою
Допомогу лікар надаватиме за місцем здійснення своєї господарської діяльності під час особистого прийому. Залежно від стану пацієнта, він може прийняти рішення про надання ПМД за місцем проживання (перебування) пацієнта або з використанням засобів телекомунікації.», - повідомляється на сайті міністерства.

читайте також: На Україні вже незабаром на швидкій не буде лікарів?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool