На Україні вже незабаром на швидкій не буде лікарів?

Лютий 16, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 2580 | Коментарі: 0

Вчора,16 лютого 2017 року, по Україні прокотилася хвиля протестів лікарів швидкої допомоги, які не задоволенні реформою екстреної медичної допомоги. Їх хвилює, що лікарів швидкої допомоги хочуть замінити на парамедиків.

На сайті Міністерства охорони здоров’я України з’явилась публікація про покращення екстреної допомоги.

Зокрема, лікарів турбує питання про заміну лікарів швидкої на парамедиків та екстрених медичних техніків.
«Значну увагу приділили питанню навчання парамедиків та екстрених медичних техніків.
Загалом навчання парамедиків триватиме 3 роки: два роки теоретичного навчання, один – стажування у бригадах швидкої допомоги. Екстрений медичний технік – це коротший курс, тривалістю 4-5 тижнів, по завершені якого випускник зможе надавати базову допомогу на догоспітальному етапі. Такі зміни дають змогу створити ефективну систему надання невідкладної допомоги за коротший час та з меншими фінансовими витратами», - повідомляється на сайті міністерства.

Немає 30-35 років стажу - йдіть працюйте далі, поки не заробите!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool