Вербна неділя: яку молитву обов'язково прочитати, щоб захистити всю сім'ю (ВІДЕО)

Квітень 28, 2024 | Православ'я | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

Вербна неділя є одним з найважливіших та найпрекрасніших свят в українській культурі. 

Це свято символізує в'їзд Ісуса Христа до Єрусалиму, де його зустріли великою радістю та піднесли гіллям пальмовим. Це також є часом великої спільної молитви, де кожна родина звертається до Бога з проханням про благословення та захист для всієї родини.

Одна з найважливіших молитв, яку обов'язково потрібно прочитати в цей особливий день, - це "Молитва за сім'ю". Ця молитва спрямована на захист та благословення всіх членів сім'ї, їх здоров'я, щасливе майбутнє та духовне зростання. Через цю молитву люди звертаються до Бога зі смиренням та вдячністю за його милість та милосердя, просячи його уваги та захисту.

"Молитва за сім'ю" може бути прочитана як вдома, так і у церкві під час богослужіння. Суть цієї молитви полягає в тому, щоб звернутися до Всевишнього зі словами відкритого серця, висловлюючи всі зворушення та побажання для рідних. Це також може бути часом для покаяння та прохання про допомогу у вирішенні проблем, з якими зіштовхнулася сім'я.

читайте також: Молитва в дорогу: сила духовного збагачення


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool