На Кіровоградщині розпочались фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади

Червень 16, 2021 | Спорт | Переглядів: 1471 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині розпочались фінальні змагання ХХVІІІ Всеукраїнської спартакіади з легкої атлетики серед дітей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору та розумового і фізичного розвитку, присвяченої 30-й річниці незалежності України.

Учасників змагань привітала голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

«Ви – зразок незламної сили духу, мужності і непереборного прагнення до спортивних вершин. Кожного дня ви долаєте труднощі, щоб досягти своєї мети. Кожне тренування, кожен кілометр, кожне зусилля наближають вас до нових перемог, нових звершень», - звернулась Марія Чорна до учасників спартакіади.

Зазначимо, у змаганнях беруть участь 280 спортсменів з 22 областей України. Кіровоградщину представляють п'ятеро учасників.

Спартакіада проходить на стадіоні факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Володимира Винниченка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool