У Кропивницькому перед великодніми святами перевіряють храми (ФОТО)

Квітень 25, 2024 | Новини | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

Аби запобігти виникненню надзвичайних подій на Кіровоградщині у період релігійних святкувань, інспекторський склад підрозділів ДСНС проводить профілактичну роботу у християнських храмах.

Правила пожежної безпеки в Україні загальнодоступні та відомі усім, проте, перед Великоднем не зайвим буде нагадати настоятелям церков та вірянам про необхідність їх дотримання.

У цей час у великій кількості запалюються свічки та лампадки, а, як відомо, джерела відкритого вогню завжди становлять небезпеку. Загроза займань збільшується у місцях масового скупчення людей, що тримають у руках та розміщують у Великодніх кошиках запалені свічки.

Про те, як уникнути загорань та запобігти травмуванню і загибелі людей, пояснили надзвичайники під час бесід у культових спорудах Кропивницького 

У Кропивницькому перед великодніми святами перевіряють храми (ФОТО)

У Кропивницькому перед великодніми святами перевіряють храми (ФОТО)

У Кропивницькому перед великодніми святами перевіряють храми (ФОТО)

У першу чергу, настоятелям рекомендували привести у відповідність до встановлених вимог первинні засоби пожежогасіння. Також наголошували на необхідності утримання у належному стані електрообладнання, наполягали на тому, аби виключити можливість використання несправних та саморобних приладів. Особливу увагу звертали за забезпечення вільного доступу до евакуаційних виходів з приміщень, де проводитимуть богослужіння.

Нагадали також і правила безпеки під час повітряних тривог та у разі виявлення підозрілих предметів у натовпі чи поряд з релігійними спорудами.

Кожен співрозмовник отримав від рятувальників застережну листівку, яка допоможе швидко відновити у пам’яті зміст профілактичних бесід та дасть відповіді на інші безпекові питання.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool