Кіровоградці гратимуть з трьохкратним чемпіоном Данії

Березень 14, 2014 | Спорт | Переглядів: 1541 | Коментарі: 0

Завтра, 15 березня, кіровоградська «Зірка» проведе два товариські матчі.

О 11.00 розпочнеться спаринг кіровоградської команди із ФК «Хвідовре» (Хвідовре), а о 17.00 відбудеться матч з ФК «Дордой» (Бішкек).
«Хвідовре» - датський професійний футбольний клуб з однойменного міста. Заснований в 1925 році, домашні матчі проводить на стадіоні «Хвідовре», місткістю 15 000 глядачів. «Хвідовре» є триразовим чемпіоном Данії (завойовував чемпіонські титули в 1966, 1973 і 1981 роках, а в 1980 році футбольний клуб став володарем Кубка Данії). В загальній складності у вищому дивізіоні чемпіонату Данії клуб провів 19 сезонів. В даний час клуб виступає в зоні «Схід» другого дивізіону Данії, що є третім за силою дивізіоном країни.
Відзначимо, легендарний голкіпер «Манчестер Юнайтеда» Петер Шмейхель захищав кольори «Хвідовре» в 1984-1986 роках (провів 76 матчів). Зауважимо, що на 17, 20 на 23 березня також заплановані товариські матчі. Спаринг-партнери визначаються.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool