Безвідмовна молитва до Святого Антонія

Липень 24, 2023 | Православ'я | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Безвідмовна молитва до Святого Антонія є однією з найпоширеніших молитов до цього святого. 

 

Святий Антоній, також відомий як Антоній Падуанський. Він відомий своїм заступництвом у пошуку згублених речей, а також як покровитель бідних і знедолених.

Багато людей звертаються до Святого Антонія з проханням про допомогу у пошуку чогось важливого, що вони втратили. Це може бути від згубленого ключа або гаманця до більш цінних речей, таких як документи або навіть втрачена людина. Віруючі вірять, що Святий Антоній може допомогти їм знайти втрачене, тому вони звертаються до нього зі своїми молитвами.

Більше 200 цікавих та пізнавальних відео на ютуб-каналі @IgorFilipenko (Ігор Філіпенко).
Заходьте, дивіться,коментуйте та підписуйтеся

Одна з найвідоміших молитов до Святого Антонія має такий вигляд:

"Святий Антонію, благодатний заступнику,
Ти, якого Бог обдарував надприродною силою знаходити згублене,
Просимо тебе, прийми наші молитви та прохання.
Допоможи нам знайти [назву втраченої речі] -
Ми віримо в твою могутню благодать та велику любов до нас.
Святий Антонію, моли за нас перед Богом, щоб ми знайшли [назву втраченої речі].
Амінь."

Ця молитва може бути прошневою і викликати віру в могутність Святого Антонія. Важливо вірити в його заступництво та велику силу в знаходженні загубленого. Після звернення до святого з молитвою, віруючі часто бачать результати і знаходять втрачене.

Зі своїм особливим почуттям милосердя і співчуття, Святий Антоній також відомий як покровитель бідних і знедолених. Багато людей звертаються до нього з проханням про допомогу у вирішенні матеріальних труднощів або фінансових проблем. Святий Антоній завжди готовий прийняти молитви і допомогти тим, хто відчуває потребу у його заступництві.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool