На Кіровоградщині рятувальники отримали безпілотник від благодійника (ФОТО)

Травень 02, 2024 | Новини | Переглядів: 287 | Коментарі: 0

Згуртованість та взаємодопомога завжди приносять чудовий результат. Особливо, коли це стосується всього, що здатне врятувати життя та довкілля.

Сучасні технології нині допомагають нам виборювати перемогу на усіх фронтах, у тому числі й на лінії боротьби з пожежною небезпекою.

Для моніторингу обстановки й виявлення займань на початковій стадії дуже важливо мати «помічників». Із цією місією добре справляються безпілотні літальні апарати. Дрони є «очима» на відстані, які здатні допомогти рятувальникам. Вони незамінні у боротьбі з паліями, пошуку зниклих людей та обстеженні місць виявлених вибухонебезпечних предметів.

На Кіровоградщині рятувальники отримали безпілотник від благодійника (ФОТО)

На Кіровоградщині рятувальники отримали безпілотник від благодійника (ФОТО)

Аби полегшити роботу рятувальникам Новоукраїнського району, місцевий підприємець Станіслав Романенко передав 4-му Державному пожежно-рятувальному загону безпілотник у якості благодійної допомоги. Робить це чоловік вже не вперше, а його щире бажання допомогти цілком зрозуміле, адже 7 років свого життя він віддав Службі порятунку, за яку й дотепер вболіває усім серцем.

Віднині квадрокоптер dji MINI 2 SE стане помічником наших вогнеборців. Дякуємо за підтримку та щире прагнення допомагати тим, хто стоїть на варті безпеки рідного краю!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool