В Україні змінилися правила оплати за мобільний зв'язок

Серпень 01, 2023 | Новини регіонів | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

В Україні з 1 серпня змінився порядок проведення операцій із готівкою через платіжні термінали. Це стосується також поповнення телефонних рахунків.

Національний банк України з 01-го серпня 2023 року змінює порядок проведення платіжних операцій із готівкою на платіжних пристроях. Оновлений порядок передбачає обов’язкову ідентифікацію платника при поповненні мобільного рахунку. Ідентифікація проводитиметься шляхом відправлення на введений платником номер мобільного телефону одноразового паролю або переданого пароля за допомогою телефонного дзвінка, який платник вводить на екрані платіжного пристрою. Тож, із серпня цього року для оплати мобільних послуг готівкою за допомогою платіжних пристроїв платники повинні мати при собі мобільні телефони та перебувати у зоні стабільного покриття мережі.

Зважаючи на різні обставини та ситуації, в яких можуть знаходитись наші клієнти під час поповнення мобільних рахунків, Vodafone всіляко сприятиме фінансовим партнерам у використанні різних способів доставки одноразових паролів (сповіщення у месенджери, телефонні дзвінки, SMS, тощо) у випадку, якщо раніше використаний спосіб буде недоступний платникові.

Про це повідомляє мобільний оператор Vodafone 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool