Укрпошта змінить графіки роботи відділень з 1 липня

Червень 30, 2023 | Новини регіонів | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

З 1 липня Укрпошта відкриває двері відділень за стандартними графіками роботи.

Стандартизація режимів роботи відділень під потреби споживачів була започаткована ще у 2019 році, але з початком повномасштабного вторгнення у 2022 компанія була змушена підлаштовуватися під ситуацію, зменшувати та міняти час роботи відділень поштового зв'язку. Зараз Укрпошта готова до усіх викликів сьогодення і пропонує своїм клієнтам зрозумілі та передбачувані графіки роботи своїх відділень.

З 1 липня у більшості відділень поштового зв’язку зміняться графіки роботи. Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні.

Відділення поштового зв’язку, розташовані у торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, відтепер двері відділень будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів.

Отже, перед відвідуванням поштового відділення, ми радимо перевірити оновлений графік роботи відділень на сайті, у додатку Укрпошти, в чат-боті або в контакт-центрі за номером 0 800 300 545

Варто наголосити, що це не останнє оновлення графіків роботи відділень, оскільки мета компанії – максимально стандартизувати їх, щоб бути простими, зрозумілими та передбачуваними для клієнтів.

Впроваджені зміни є частиною стратегічного плану розвитку Укрпошти та поліпшення процесів, направлених на удосконалення якості та сервісу поштового оператора. Раніше Укрпошта вже повідомляла про впровадження сучасних автоматизованих сортувальних ліній. А від недавно ще одним кроком на зустріч клієнтам стало спрощення подачі письмових звернень. Тепер подати письмові звернення клієнти Укрпошти можуть через заповнення відповідних форм на офіційному сайті компанії або шляхом відправлення електронних листів на електронну адресу ukrposhta@ukrposhta.ua.

джерело 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool