ПриватБанк перейшов на закупівлі через Zakupivli24

Вересень 13, 2018 | Новини регіонів | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Найбільший український банк ПриватБанк оголосив про переведення закупівель товарів і послуг для потреб банку на тендерну платформу Zakupivli24.pb.ua. 

Як повідомили в банку, сьогодні на майданчику для державних і комерційних закупівель Zakupivli24.pb.ua проводиться понад 70 відкритих закупівель від ПриватБанку.

На сайті сервісу можна отримати повну інформацію про тендери банку та інших державних і комерційних замовників із систем ProZorro та Rialto, а також зареєструватися для участі в них. Майданчик забезпечує простий пошук актуальних тендерів та налаштування «розумної» підписки на нові тендери, а також автоматичне надання електронних звітів. А участь у тендерах банку можна взяти вже за 5–10 хвилин після реєстрації без оплат і підписання паперів.

Оновлений державний майданчик для проведення держзакупівель Zakupivli24 запустили в Україні в червні, він має 4 рівні акредитації в системі ProZorro, а також дає своїм учасникам доступ до тендерів державних підприємств і комерційних тендерів із системи Rialto.

Головними перевагами використання Zakupivli24 на ProZorro є проста реєстрація та авторизація, можливість участі в тендерах для продавців товарів і послуг без внесення депозитних платежів і відсутність зайвої паперової бюрократії. Новий майданчик також забезпечує всім учасникам безкоштовну юридичну консультацію та цілодобову підтримку в онлайн-чаті або в телефонному режимі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool