Погода в Україні на вівторок, 20 червня

Червень 19, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +8...+19 градусів, удень +20...+29. Вітер змінних, переважно західний, південно-західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі градусники покажуть до +15...+19, удень температура – від +25 до +29 градусів. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 2-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+19 градусів, удень повітря прогріється до +26...+29. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +14...+19 градусів. Денна температура повітря складе від +24 до +28. Вітер північних, західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +12...+17 градусів, денна становитиме +25...+29. Вітер північно-західний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +8...+15 градусів, удень стовпчики покажуть +20...+30. Вітер західний, північний, південно-західний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +13, удень – до +27 градусів. Вітер переважно північний, західний, північно-східний і північно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – змінна хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень – до +26...+28. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 2-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool