У Кропивницькому рятувальники навчають дітей правил безпеки (ФОТО)

Травень 08, 2024 | Новини | Переглядів: 434 | Коментарі: 0

До безпекових розваг долучилися  вихованці дошкільного навчального закладу №27  у Кропивницькому.
 

Ігрова програма Безпечна мандрівка має чимало прихильників серед юних сердець. 

Незмінна естафета з пожежними автівками не втрачає своєї актуальності, адже кожне маля прагне відчути смак перемоги та відчути себе тим, хто рятує світ від небезпек.

У Кропивницькому рятувальники навчають дітей правил безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники навчають дітей правил безпеки (ФОТО)

У Кропивницькому рятувальники навчають дітей правил безпеки (ФОТО)

Аж ніяк не менше ентузіазму малі бешкетники виявляють при розв’язанні загадок та ребусів. А розв’язуючи їх, вони запам’ятовують важливі правила, що допоможуть їм убезпечити себе від загроз.

Навчаючи дошкільнят правил пожежної та мінної безпеки під час гри, надзвичайники допомагають освітянам виховувати юне покоління українців у дусі відповідального ставлення до власної безпеки.

Звісно. найбільше діти завжди чекають на подарунки. Куди ж без них?! Тож, корисні подарунки від Служби порятунку матимуть відтепер і сьогоднішні учасники “Безпечної мандрівки”. Тепер у них з’являться нові друзі - герої казкових пригод з “Вартових безпеки”.

А ті, хто прагне знати більше, зможуть ознайомитися з новинками безпекової програми Дитячого фонду ООН UNICEF “Пригоди без шкоди” за допомогою сучасних гаджетів та OR-коду. Попри досить юний вік, їм це зробити подекуди простіше, аніж дорослим.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool