Київ може переходити на другий етап виходу з карантину

Травень 23, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Рівень захворюваності у столиці України зараз становить 11.7 на 100 тисяч населення при нормі 12, тому Київ може переходити на другий етап пом’якшення карантину.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook очільник МОЗ Максим Степанов.

Рішення про чергове послаблення — справа міської комісії ТЕБ та НС.

Також 22 травня заступник голови МОЗ Віктор Ляшко мав зустріч з представниками київського метрополітену. Працівники відповідально поставились до організації безпечних перевезень під час епідемії коронавірусної інфекції: розробили дистанційну розмітку, закупили термометри та захисні щитки для робітників метрополітену, а також забезпечили станції інформаційними матеріалами та відеороликами про COVID-19.

Таблиця показників для послаблення протиепідемічних заходів оновлюватиметься кожного дня. Стежте за новинами на сайті МОЗу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool