Зустріч кіровоградських митників з членами Клубу найбільших платників податків регіону (ФОТО)

Липень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1131 | Коментарі: 0

Відбулася чергова зустріч керівництва Кіровоградської митниці з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності – членами Клубу найбільших платників податків регіону. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM»  повідомили у прес-службі Кіровоградської митниці

З метою забезпечення максимально сприятливих умов для підприємницької діяльності у регіоні та ведення постійного відкритого діалогу митників та суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності при Кіровоградській митниці у перший день літа було створено Клуб найбільших платників податків.
До складу даного Клубу увійшли такі потужні імпортери Кіровоградщини, як ПрАТ «Креатив», ТДВ «М‘ясокомбінат «Ятрань», ТОВ «Агроресурс», ТОВ «Ландтех», ТОВ «Побужський феронікелевий комбінат» та ТОВ «НВФ «Агросвіт».
З моменту створення Клубу митники та потужні імпортери регулярно зустрічаються та у конструктивному діалозі обговорюють питання, які цікавлять бізнесменів – як уникнути зайвих витрат часу та коштів при здійсненні митних процедур. І це зрозуміло. Бізнес завжди рахує час та кошти. Задача ж митників найти баланс між інтересами бізнесу і держави, що сприятиме налагодженню партнерських взаємин між митницею та суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності.
Тому, під час таких зустрічей обговорюються питання логістики, як важливої складової у координації всіх функцій та бізнес процесів імпортерів, проблеми, які виникають або можуть виникнути під час митного оформлення вантажів, а також важливість розвитку виробництва на Кіровоградщині, що сприятиме насиченості ринку товарами та послугами, формуванню здорової конкуренції, створенню нових робочих місць, подоланню негативних процесів в економіці та забезпечить наповнення обласного та місцевого бюджетів.
Керівництво митниці сподівається, що відвертий діалог з бізнесом не лише підвищить взаємну довіру, а й надалі забезпечить їх ефективну співпрацю.

Зустріч кіровоградських митників з членами Клубу найбільших платників податків регіону (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool