Знову за грати

Грудень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали раніше судимого 23-річного місцевого жителя за підозрою у незаконному заволодінні транспортним засобом. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 До міського відділу міліції надійшло повідомлення від кіровоградця, 1966 року народження, про викрадення його автомобіля «Москич-412», який він припаркував біля під’їзду багатоповерхівки, де проживає.
 У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції знайшли на околиці Кіровограда покинутий автомобіль без акумулятора та магнітоли, а згодом затримали і підозрюваного у його викрадені. За місцем проживання чоловіка були вилучені речові докази, зокрема і набір інструментів, залишений власником у транспортному засобі.
 Як з’ясувалось, молодик скоїв угон автомобіля, щоб не йти вночі пішки додому. Повертаючись з кафе, підозрюваний побачив в одному з дворів біля будинку «Москвич» і вирішив, що додому він поїде саме на ньому. Молодик, шляхом пошкодження замка, проник до автомобіля та вправно завів двигун, замкнувши проводку. До речі, нещодавно він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом.
 Вже вдома молодий чоловік витяг з транспортного засобу усе, що можна продати або чим і самому скористатися, та позбувся «Москвича».
 За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool