Жителі Кіровоградщини побували на особистому прийомі представника МВС України

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України полковник міліції Вадим Наумов 30 липня завітав на Кіровоградщину, аби протягом двох днів у чотирьох районах провести виїзний прийом громадян.

У перший день перебування в області представник МВС відвідав Знам᾿янський та Світловодський міські відділи міліції, де зустрівся з місцевими жителями. Люди йшли на зустріч з Вадимом Наумовим з різноманітними проблемами.

Зокрема, пенсіонери органів внутрішніх справ зверталися з питань перегляду пенсійного забезпечення. Також громадяни спілкувалися з представником МВС щодо роботи місцевих правоохоронців, розслідування кримінальних проваджень за фактами крадіжок та нанесення тілесних ушкоджень.

Вадим Наумов, пояснив громадянам, що їх звернення будуть передані на розгляд до Міністерства внутрішніх справ України. За кожним з них працівники правоохоронного відомства проведуть ретельну перевірку за напрямками та зроблять висновки щодо викладених фактів. Після цього, вживатимуться відповідні заходи реагування.

Громадянам, які прийшли на прийом до представника МВС з питаннями, що не стосуються компетенції міліції, було надано роз’яснення, до яких відомств їм необхідно звернутися для вирішення цих проблем.

Загалом на особистий прийом заступника начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України Вадима Наумова у двох районах Кіровоградщини завітало більше 20 громадян.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool