За фактом побиття депутата Олександра Артюха буде відкрите кримінальне провадження

Вересень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Побиття депутата Олександра Артюха в сесійній залі міської ради Кропивницького буде кваліфікуватися, як нанесення легких тілесних ушкоджень (ст. 125 ККУ), за що передбачене покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі на строк до 3 років.

Про це повідомив начальник міського відлілу поліції Кропивницького Дмитро Авдієнко, знайомлячи депутатський корпус із ходом розслідування справи.

У той же час Олександр Артюх був доправлений на обстеження до обласної лікарні і у нього діагностовано струс мозку.

Міський голова Андрій Райкович звернувся до поліції з проханням провести розслідування максимально принципово і оперативно.
- У сесійній залі не місце криміналу, - відзначив очільник міста. – Ми не можемо допустити переслідування депутатів за їхні погляди. Те, що Олександру Артюху напередодні погрожували і те, що відбулося сьогодні у сесійній залі – це злочин і він має бути покараний.
Депутати міської ради акцентували увагу Дмитра Авдієнка на тому, що Олександр Артюх – не єдиний депутат, який зазнав тілесних ушкоджень за останній час. Нещодавно, біля під’їзду будинку на очах доньки був побитий ще один обранець Віталій Бєлов.
На наступному засіданні сесії міської ради керівник міської поліції прозвітує перед депутатами про хід обох розслідувань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool