Всесвітній день дитини у кіровоградському музеї (ФОТО)

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1409 | Коментарі: 0

20 листопада 2012 року Кіровоградський обласний художній музей радо залучився до відзначення Всесвітнього дня дитини.

Сьогодні до нас в гості завітали вихованці Кіровоградського дошкільного закладу № 67 на програму «Символи українського народу». У виставковій залі, де зараз розміщено експозицію творів родини Ачкасових “Три-Арт” (м.Южноукраїнськ, Миколаївська область) працівники художнього музею провели майстер-клас “Калина” по виготовленню виробів із солоного тіста. Вихованці садочку із задоволенням слухали розповідь про українські символи, самі вгадували їх, а потім ягідки із солоного тіста приліплювали до малюнку. Одночасно із ліпленням, діточки набували і теоретичних знань про лікувальні властивості калини та про її застосування в побуті.
Також малеча взяла активну участь у віршованій грі, а згодом, діти поринули у чудовий світ витинанки Марії Ачкасової. І на завершення програми із зацікавленням прослухали екскурсію по залах музею.
А ще, напередодні новорічно-різдвяних свят, згадали про Святого Миколая-Чудотворця та його добрі справи. І вирішили створити із солоного тіста подарунок для Миколая – новорічну іграшку “Сніговичок”.

Кожен маленький відвідувач, на згадку про перебування у музеї, отримав дарунки, створені власноруч, а також віршик про калину.

Але свято не закінчується! В рамках відзначення Всесвітнього дня дитини, протягом наступних днів, в музей на гостини завітають вихованці дитячих садочків № 67, № 35, учні ЗОШ с.Дмитрівка Знам’янського району, які поринуть у казковий світ образотворчого мистецтва. А співробітники обласного художнього музею проведуть тематичні програми із використанням інтерактивних форм роботи та майстер-класи по виготовленню прикрас із кольорових стрічок, ляльки-мотанки “Веселушка” та виробів із солоного тіста.
Отже, запрошуємо всіх бажаючих стати на хвильку маленькою, безтурботною дитинкою та відчути себе творцем прекрасного…

Всесвітній день дитини у кіровоградському музеї (ФОТО)

Всесвітній день дитини у кіровоградському музеї (ФОТО)

Всесвітній день дитини у кіровоградському музеї (ФОТО)

Всесвітній день дитини у кіровоградському музеї (ФОТО)

Наукові співробітники відділу науково-просвітницької роботиКіровоградського обласного художнього музею
Наталія Овчаренко, Леся Дмітрієва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool