Визначено переможців щорічного конкурсу якості продукції Кращі товари Кіровоградщини

Липень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1796 | Коментарі: 0

Під час засідання обласної конкурсної комісії щорічного конкурсу якості продукції "Кращі товари Кіровоградщини", яке провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов було названо цьогорічних переможців конкурсу.


Як повідомили заступник директора ДП "Кіровоградстандартметрологія" В.Данько та головний експерт з оцінки якості продукції ДП "Кіровоградстандартметрологія" М.Сліпченко, заявки на участь у конкурсі подали 40 підприємств області, з яких після експертної оцінки було відібрано 33 підприємства.
Члени обласної конкурсної комісії визначили переможців та лауреатів у номінації "Промислові товари для населення. Якими стали: ТДВ "М’ясокомбінат "Ятрань" - сосиски варені вищого ґатунку; ПП "ВК і К" - сосиски "Дитячі" вищого ґатунку; ТОВ "Новоукраїнський завод мінеральної води" - вода мінеральна природна столова сильногазована "Вербівчанка"; ТОВ "Прод-інвест" - вафлі та вафельні трубочки; ПП "Союз Афган" - фітобальзам "Шураві".
У номінації "Продукція виробничо-технічного призначення" перемогу отримав сенсор сейсмічний (СС-1), представлений ПАТ "НВП Радій".
У номінації "Роботи та послуги" перемогу здобули такі підприємства: Корпорація "ХХІ століття" - діяльність у сфері культури та спорту, відпочинку та розваг; ПП "ВТ Кіровоград-Трангазбуд" - будівництво газопровідних мереж місцевого значення; Кіровоградський інститут агропромислового виробництва НААН України - боби сої для посіву; ТОВ "Франк Моторс" - послуги з продажу автомобілів.
За результатами обласного конкурсу "Кращі товари Кіровоградщини" було відібрано два підприємства, які набрали найбільшу кількість балів, а відтак, представлятимуть область на Всеукраїнському конкурсі якості “100 кращих товарів України”. Це - приватне підприємство "Союз Афган" та Корпорація "ХХІ століття".

джерело сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool