Військових Кіровоградщини привітали із Днем Збройних Сил України

Грудень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1732 | Коментарі: 0

Кіровоградщина святкує 30-ту річницю Збройних Сил України. Для захисників області – привітання та відзнаки.

Військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС і волонтерів Кіровоградщини привітав із 30-ою річницею Збройних Сил України голова обласної ради Сергій Шульга та відзначив нагородами під час урочистостей сьогодні, 6 грудня.

Відзнакою «Орден матері бійця АТО» нагородили Людмилу Драган – мати спецпризначенця Віталія Драгана, воїна, який із перших днів війни боронив Батьківщину – за виховання гідних захисників України, за їх любов та самовіддане милосердя.

Відзнаки Кіровоградської області «За мужність і відвагу» отримали військовослужбовець військової частини А1405, майор Юрій Муравйов, військовослужбовець військової частини А0981, старший лейтенант Юрій Коваленко, військовослужбовець військової частини А2077 Сергій Глондар, військовослужбовець військової частини А3666, старший солдат Сергій Безверхній, учасник антитерористичної операції Максим Цензура та інші.

Серед волонтерів почесну грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради отримали Анна Колєва - практичний психолог обласного клінічного госпіталю ветеранів війни й Оксана Аветисян - співзасновниця громадської організації «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького», керівниця благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд СМАЙЛ».

Також під  час урочистостей в обласній філармонії голова облдержадміністрації Марія Чорна привітала військовослужбовців Кіровоградщини з Днем Збройних Сил України.

"Сьогодні Україна відзначає 30-ту річницю з дня створення Збройних Сил. І я щиро вітаю наших захисників і захисниць із Кіровоградського гарнізону та ветеранів із цією важливою подією! Саме завдяки вам наші діти можуть спокійно ходити в садочки та школи, люди – працювати та розвивати власні справи, а всі ми разом – розбудовувати нашу країну, робити її сильнішою та кращою. Щиро дякую вам за це. Ваша підтримка та захист для нас безцінні. І в свято я бажаю вам і вашим родинам традиційних, але таких важливих речей – здоров’я, незламності духу та нових перемог. Хай вас оберігає Господь від всіх ворожих атак і обстрілів. Молимось за вас і бережемо в серці пам’ять про тих, хто в ім’я нашої країни загинув", – промовила очільниця області.


Голова облдержадміністрації запевнила присутніх у залі військовослужбовців, що обласна влада й надалі опікуватиметься військовими частинами, які знаходяться на території області, а також допомагатиме ветеранами ЗСУ.

Під час урочистостей Марія Чорна відзначила військовослужбовців, волонтерів, ветеранів АТО/ООС та тих хто докладав зусиль до зміцнення суверенітету України, почесними грамотами облдержадміністрації. 

Нагадаємо, сьогодні відзначається День Збройних Сил України. Рівно 30 років тому, 6 грудня 1991 року ухвалили закон «Про Збройні сили України». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool