Віктор Янукович наголошує на необхідності прискорення реалізації соціальних ініціатив

Квітень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності більш активної роботи з реалізації соціальних ініціатив. Про це він заявив на засіданні Керуючої ради Комітету економічних реформ. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

«Я незадоволений тією ситуацією, яка зараз є, - таким повільним просуванням у вирішенні цих питань, незважаючи на те, що був прийнятий бюджет»,- сказав Віктор Янукович. Він підкреслив, що ухвалення змін до Держбюджету було одним із головних завдань, необхідних для успішної реалізації соціальних ініціатив: «Ми з вами практично отримали реальний механізм виконання цієї програми і фінансовий ресурс».

Саме ефективне втілення в життя соціальних ініціатив є важливим завданням влади, яке дозволить підвищити соціальну захищеність та добробут громадян, наголосив Президент.

Глава держави зазначив, що вже встановлено новий розмір допомоги інвалідам війни; збільшено гарантований прожитковий мінімум при нарахуванні соціальних виплат для осіб, які втратили працездатність, та інвалідів; передбачено кошти на покращення медичного обслуговування громадян, чия інвалідність пов’язана із Чорнобильською катастрофою. Крім того, передбачено ресурси для продовження виплати знецінених заощаджень, а також для забезпечення механізму здешевлення вартості іпотечних кредитів.

«Контроль за виконанням усіх цих рішень, терміни виконання всіх запланованих заходів – це повинно бути у кожного виконавця особистим зобов’язанням. Кожен керівник, хто з цим завданням не впорається, отримає рішення йти займатись іншими справами… Я попереджаю вас, там де є затримки сьогодні, будь-які - наздоганяйте», - наголосив Президент. Глава держави також висловив переконання, що реалізація соціальних ініціатив дасть поштовх
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool