Вбивство у Гайворонському районі

Липень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1819 | Коментарі: 0

Працівники Гайворонського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 43-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Повідомлення про виявлення трупа чоловіка з ознаками насильницької смерті надійшло до райвідділу міліції від фельдшера швидкої допомоги.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Встановивши особу потерпілого, а ним виявився 36-річний житель районного центру, правоохоронці стали перевіряти версію чоловіка, у будинку якого виявили тіло, про те, що сталося. Місцевий житель розповів, що викликав швидку, бо до нього додому прийшов побитий потерпілий, який потребував допомоги.
Та працівники міліції встановили, що насправді все відбувалося зовсім інакше. Чоловіки разом розпивали спиртні напої, потім між ними почалася сварка, у ході якої один із них схопив молот та вдарив ним іншого кілька разів по голові.
Коли опонент упав на підлогу, господар сховав тіло просто у будинку. Трохи згодом він вирішив замести сліди злочину – перетягнув потерпілого до коридору, зателефонував до швидкої і розповів вигадану історію.
Тільки не врахував підозрюваний одного моменту – він забув про речові докази, що свідчили не на його користь. У помешканні, де сталася кривава драма, правоохоронці виявили знаряддя злочину – молот зі слідами крові.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool