У Знам’янці встановили Меморіальну дошку військовому (ФОТО)

Липень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

На території Знам’янської міської територіальної громади відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки солдату, стрільцю-санітару механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини А3137, 56 бригади 37 батальйону, учаснику російсько-української війни Хандусенку Максиму Володимировичу, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю.

У Знам’янці встановили Меморіальну дошку військовому

У Знам’янці встановили Меморіальну дошку військовому


Участь у відкритті взяли рідні Максима Хандусенка. Вшанувати світлу пам’ять Героя прийшли Знам’янський міський голова, секретар виконавчого комітету міської ради, а також однокласники, друзі, вчителі, громадськість. Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали шану світлій пам’яті Максима Хандусенка та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України. 

Джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool