У Кропивницькому бібліотекарі провели день сімейного читання (ФОТО)

Травень 20, 2024 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

В обласному центрі день сімейного читання «Моя родина і я – читаюча сім’я» відбувся у бібліотеці сімейного читання №18

До бібліотеки №18 завітали сім’ї, в яких батьки читають разом зі своїми дітьми. Щоб зустріч була цікавою та корисною було проведено ряд заходів:

Огляд книжкових виставок «Літературні новинки», «Книги – ліки», «Цікаво прочитати»
Перегляд книжкового хід-параду «Мудрість книг об’єднує родину», в якому висвітлені книги для сімейного читання, які об’єднають старше покоління з молодшим

Літературно-інтелектуальна гра «Щоб розумником стати – треба більше книг читати»

Порадник книг для сімейного читання «Прочитали і всім радимо»

Учасники Дня ділилися цікавими книгами, наводили цікаві моменти та ділилися враженнями від прочитаного. Від щирих розповідей і спілкування читачі отримали велике задоволення.

Найбільшою популярністю користувалася література рубрик «Українські казки», «Гумор», «Світ природи», «Фентезі», «Місто роботів», «Комікси» та «Чомусики».

Книги В.Нестайка, Л.Ворониної, Г. Вдовиченко та С.Дерманського названі найпопулярнішими. А серед зарубіжних авторів назвали – Антьє Ціллат та Роялда Дала – як найцікавіших авторів дитячих книг.

Бібліотекарі радять цікавитися новинками, залучатися до спільного сімейного дозвілля – читання та обговорення книг дітям разом з батьками.

У Кропивницькому бібліотекарі провели день сімейного читання (ФОТО)

У Кропивницькому бібліотекарі провели день сімейного читання (ФОТО)

Також новинка у нашій бібліотеці – взяти будь-яку настільну Гру разом з книгами для сімейного дозвілля! З початком війни читачі-ВПО мають змогу взяти додому ігри, подаровані бібліотеці іншими користувачами. Таких ігор зібралося дуже багато, тож маємо змогу надавати їх родинам-читачам бібліотеки на невизначений термін для дозвілля.

Щоб прищепити дітям любов до читання батьки мають дати гідний приклад. Сімейні читання сприяють кращій комунікації в родині.

Резніченко Віра


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool