У Знам’янці відремонтують вулицю Соборну (ФОТО)

Червень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Вулицю Соборну міста Знам’янка включили до переліку ремонту на цей рік. Відповідне рішення прийняли на засіданні профільної робочої групи за головування заступника начальника Кіровоградської ОВА Сергія Поліщука.

У Знам’янці відремонтують вулицю Соборну

У Знам’янці відремонтують вулицю Соборну


Члени робочої групи врахували прохання громади та проголосували за перерозподіл коштів територіального дорожнього фонду Кіровоградської області, щоб направити їх на капітальний ремонт вулиці.

"Знам’янка по суті стала заручником на той час, коли здійснювалась реконструкція мосту, адже основний потік транспорту направлявся через місто. Вже червень, а вулицю потрібно відремонтувати і ввести в експлуатацію вже в цьому році. Роботи дуже багато", - зазначив Сергій Поліщук.

Нагадаємо, рух мостом на трасі міжнародного значення Стрий-Ізварине у селищі Знам'янка Друга перекрили 26 серпня 2021 року. На першу за понад 60 років реконструкцію з державного бюджету виділили 210 мільйонів гривень. На початку робіт рух мостом планували відкрити в грудні. Не встигли через дощову осінь та перенесли відкриття на весну 2022 року. Але через повномасштабне вторгнення РФ в Україну призупинили роботи. Рух мостом відкрили 31 грудня 2022 року.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool