У школах та дитсадках Кіровограда перевірили перебіг Тижня знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Листопад 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

У листопаді в усіх навчальних закладах України традиційно проводиться тиждень знань безпеки життєдіяльності. Школи й садочки Кіровоградщини – не виняток.

Звичайно, дуже важливо дати дитині знання, проте зробити так, щоб у її майбутньому було якнайменше надзвичайних подій, які б зашкодили її здоров’ю, - головна мета дорослих. Саме для цього і проводяться тематичні тижні. Хоча навчання правилам безпеки й не обмежується п’ятьма навчальними днями, саме у ці дні більшість виховних, шкільних та позашкільних заходів присвячена саме безпеці життєдіяльності. Причому задіюються усі, хто несе відповідальність за життя дітей - батьки, вчителі, вихователі, громадські організації. Працівники служби порятунку та пожежні інспектори також великого значення надають попередженню надзвичайних подій, і в першу чергу – за участю дітей. Тому вони активні учасники проведення тижня знань БЖД. Для дітей завжди відкриті двері до пожежно-технічної виставки-музею Територіального управління, підрозділів МНС, де вони можуть почути розповіді про будні рятувальників, ознайомитись з оснащенням та технікою, що є на озброєнні у служби «101», поспілкуватись з рятувальниками. Працівники служби порятунку та Управління Держтехногенбезпеки завжди йдуть назустріч педагогам у підготовці тематичних куточків, підготовці команд та проведенні фестивалів дружин юних пожежних, проведенні різних виховних заходів. Крім того, акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» проводяться також за ініціативи рятувальників спільно з працівниками держпожнагляду.
Цього тижня представники Територіального управління МНС та Управління Держтехногенбезпеки, управління освіти міської ради побували у школах №7, №16 та дитсадках №22 та №63 Кіровограда, щоб поспілкуватись з педагогами та перевірити, як у навчальних закладах втілюються у життя вимоги Положення про тиждень знань БЖД. Фахівці управлінь перевірили перспективні плани роботи, обговорили проведення Тижня з керівництвом навчальних закладів, перевірили наявність куточків «Юний рятувальник», де розміщуються номери телефонів екстреного виклику та цікаві фотографії про роботу рятувальників.
Щиро сподіваємось, що проведена робота сприятиме зменшенню кількості надзвичайних подій з вини та за участю дітей, адже вони – найдорожче, що є у нашому житті.

У школах та дитсадках Кіровограда перевірили перебіг Тижня знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

У школах та дитсадках Кіровограда перевірили перебіг Тижня знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

У школах та дитсадках Кіровограда перевірили перебіг Тижня знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Територіальне управління МНС
та Управління Держтехногенбезпеки в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool