У Новгородківському районі відбувся рейд

Серпень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Щоденні відпрацювання житлового сектора, які здійснюють співробітники пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області, мають просвітницький характер. 

Рятувальники не можуть нікого примусити дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті, а ось нагадати, застерегти, порадити, як уникнути збитків від вогню, завжди готові.

Так, 14 серпня мешканці смт Новгородки разом із місцевими рятувальниками пригадували усім відомі, елементарні заходи, що можуть врятувати не лише оселю й майно, але і життя.

Зокрема, йшлось про необхідність вироблення особистої дисциплінованості та відповідальності навіть у найменших дрібницях. Наприклад, неважко вимикати з розеток побутову техніку, перекривати газ та воду перед виходом з дому. Прості речі, здається, а саме залишені без нагляду газові чи електроприлади часто стають причиною пожеж. Це стосується також звички палити в приміщенні, особливо у нетверезому стані. Крім того, варто змалечку привчати до відповідального ставлення до життя своїх дітей на власному прикладі. Лише так діти виростуть свідомими громадянами.

Також рятувальники порадили завжди пам’ятати алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, оскільки кожен без винятку може натрапити на смертельний «привіт» з минулого.

Завершували розмову рятувальники традиційно – роздавали тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool