У Кропивницькому змагались тенісисти силових структур (ФОТО)

Січень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

26 січня у Кропивницькому відбулись змагання з настільного тенісу серед представників силових структур області у рамках «Динаміади-2024», у яких взяли участь вісім команд.

Честь пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини на спортивному майданчику захищали рятувальники: Бударін Дмитро та Наводничий Владислав.

У напруженій боротьбі, яка тривала між сильними суперниками, наші рятувальники посіли 2-ге загальнокомандне місце, поступившись колегам з ГУ НП Кіровоградської області. Третє місце вибороли спортсмени Національної гвардії.

У Кропивницькому змагались тенісисти силових структур

У Кропивницькому змагались тенісисти силових структур

У Кропивницькому змагались тенісисти силових структур

“Боротьба за перемогу була досить запеклою, усі команди продемонстрували високий рівень майстерності. Нашим спортсменам не вистачило трошки досвіду, щоб здолати нашого головного суперника - команду Національної поліції”, - так прокоментував результат змагань представник збірної команди Служби порятунку Ігор Турецький.

Колектив Головного управління ДСНС у Кіровоградській області щиро вболіває за наших спортсменів та бажає підкорення нових спортивних вершин!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool