У Кропивницькому визначили фіналістів обласного чемпіонату шкільних команд КВН

Лютий 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

15-16 лютого 2018 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості пройшов півфінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН 2017/2018 н. р. 

Журі конкурсу визначило четвірку найвеселіших та найкмітливіших команд, які змагатимуться у фіналі конкурсу за титул переможця 14-го сезону.

Оскільки загальною темою цьогорічних ігор був «Історичний сезон», то в півфіналі вісім команд-переможниць відбірного туру обласного чемпіонату у своїх виступах розкривали дві теми – «Епоха Середньовіччя» та «Епоха Відродження».

Вдало підготуватися до цієї гри школярам допомагали не тільки їхні педагоги, а й досвідчені тренери і водночас члени журі конкурсу – Дмитро Крендель, Олександра Крикун, Ярослав Ярошевський та Юрій Тушевський.

У першій півфінальній грі, яка проходила 15 лютого, чотири команди-переможниці відбірного туру обласного чемпіонату демонстрували свої жарти у трьох конкурсах – привітанні «Королівський турнір», озвучці «Балада про лицаря» та ШТЕМі «Лицарі круглого столу». Учасники на високому рівні презентували свої команди, продемонстрували дотепну авторську озвучку фрагментів з фільмів і кліпів, а також спробували розкрити тему конкурсу за допомогою гумористичних естрадних мініатюр. Примерзлі до своїх обладунків лицарі, кумедні середньовічні поєдинки, конкурс «Розсміши до коліків», сміливі жарти про членів журі, Stand Up від «Просто Ромчика», оригінальні пантоміми – постановки шкільних команд КВН супроводжував гучний сміх глядачів і, звісно ж, оплески.

Наступного дня півфінал продовжився виступом ще чотирьох команд. Про «Епоху Відродження» юні жартівники розповідали під час веселих привітань на тему «Один за всіх», нестандартних озвучок «Видатні митці Відродження» та ШТЕМу «Посмішка Джаконди». Учасники запропонували нові версії історії про Ромео та Джульєту, перевтілювалися у надзвичайно кумедних Дон Кіхота та Санчо Пансо, говорили з невидимою мельницею, на якій «крутяться реальні бабки», озвучили для чого та як Леонардо да Вінчі створив джакузі та багато іншого.

Три конкурси фестивалю допомогли журі визначити з восьми команд чотири найсильніші, які в фіналі чемпіонату боротимуться за перемогу. Це «Жертви експериментів» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості» (керівник – Ільїн С. О.), «Віраж» Маловисківського Будинку дитячої та юнацької творчості при Великовисківській ЗШ І-ІІІ ступенів Маловисківської районної ради (керівник Сафронов – О. М.), «На палубі матроси» НВО «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - ліцей №19 - позашкільний центр» Кіровоградської міської ради (керівник – Стахурська В. В.) та «Хутор» Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Петрівської районної ради (керівник Чорнопольський С. В.).

Фінал 14 сезону обласного чемпіонату шкільних команд КВН під назвою «Назад у майбутнє» відбудеться 30 березня 2018 року в стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Галина Богомаз-Кулик

15-16 лютого 2018 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості пройшов півфінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН 2017/2018 н. р.

15-16 лютого 2018 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості пройшов півфінал обласного чемпіонату шкільних команд КВН 2017/2018 н. р.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool