У Кропивницькому військовослужбовцям роз’яснили про службу в поліції

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

У період з 6 по 8 листопада працівники управління кадрового забезпечення поліції області провели зустрічі з особовим складом військових частин 3011 (м. Кропивницький) та 2269 (м. Олександрія) Національної гвардії України.

За сприяння керівництва підрозділів НГУ, що дислокуються на території Кіровоградщини, поліцейські організували профорієнтаційні заходи для військовослужбовців, у яких закінчуються терміни контрактів та строки служби.

Під час зустрічей присутнім розповіли про умови та етапи проведення конкурсу на заміщення вакантних посад у поліції, визначенні чинним законодавством, вимоги до кандидатів, перелік необхідних документів для подання заявок.

Загалом участь у заходах взяли понад 260 військовослужбовців, їм роздали довідкові матеріали, у тому числі з контактами працівників сектору організації відбору та атестування поліцейських.

За матеріалами управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool