У Кропивницькому випускникам вишу вручили дипломи з відзнакою (ФОТО)

Червень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

75 випускників Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка отримали дипломи з відзнакою. Привітали студентів із здобуттям вищої освіти голова обласної ради Юрій Дрозд та заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова сьогодні, 29 червня.

У Кропивницькому випускникам вишу вручили дипломи з відзнакою (ФОТО)

У Кропивницькому випускникам вишу вручили дипломи з відзнакою (ФОТО)


«Сьогоднішній день в черговий раз демонструє, що ми рухаємось у правильному напрямку і виховуємо освічену та активну молодь. Завжди маємо пам’ятати завдячуючи кому ми маємо змогу жити під мирним небом, навчатися і працювати. Наші захисники боронять державу від агресора, і ваші колеги не стали осторонь. Троє випускників з відзнакою зараз на фронті і захищають нас з вами. Вдячні їм!», - зазначив Юрій Дрозд.

Як уже повідомлялося, студенти і викладачі Кіровоградського медичного фахового коледжу імені Мухіна за підтримки UNICEF відкрили простір «MedHub» для проведення навчань цивільного населення з медицини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool