У Кропивницькому відкрили черговий клас безпеки (ФОТО)

Червень 30, 2023 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

В Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості відкрили клас безпеки. 

У Кропивницькому відкрили черговий клас безпеки

У Кропивницькому відкрили черговий клас безпеки

У Кропивницькому відкрили черговий клас безпеки


Тут своє дозвілля проводять діти різного віку, які знаходять однодумців за спільністю інтересів та вподобань, проводять час разом корисно, цікаво та творчо.

У центрі також розташована одна з мобільних точок «Спільно» Дитячого фонду ООН UNICEF, яка щосереди збирає наймолодших відвідувачів закладу, небайдужих до розваг безпекового спрямування.

А відтепер усі заняття з малечею з тематики безпеки проходитимуть в обстановці, що найбільш цьому сприяє. Нині відкриття класу безпеки у центрі дозвілля для дітей відкриває нові можливості для тих, хто обирає безпеку у своєму житті.

Цього дня на урок безпеки завітало багато гостей. Усі вони дуже різні: за віком, за рівнем обізнаності з безпекових питань та колом інтересів, але усіх їх об’єднує одне – бажання знати більше, аби жити у безпеці.

Разом з рятувальниками та педагогами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області діти вчилися правилам пожежної безпеки, дослухалися до порад, як вберегтися від вогняного лиха, та що робити, коли пожежа вже сталася.
Говорили і про загрози воєнного часу, про заходи мінної безпеки та на конкретних прикладах переконувалися, що навіть дитячі іграшки кимось недбало залишені на вулиці можуть становити небезпеку. Тому треба знати, що робити, у разі знаходження підозрілих предметів. Саме цього і навчали рятувальники малечу.

Психолог Служби порятунку запропонувала учасникам заходу нескладні, та разом з тим, дуже ефективні прийоми розвантаження нервової системи та методи боротьби зі страхами і стресами.

Так, малеча разом з надзвичайниками провела ще один безпечний літній день, зарядилася позитивом та корисними знаннями.

Відео доступне за посиланням

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool