У Кропивницькому відбувся фінальний етап конкурсу «Ярмарок проектів»

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

 У рамках реалізації довгострокового проекту «Європа без кордонів» 22 березня 2018 року на базі Комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» проведено фінальний етап конкурсу – творчу зустріч «Ярмарок проектів».

Захід відбувався за ініціативи Ради євроклубів Кіровоградщини за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації та Управління освіти Кіровоградської міської ради.

Гостями заходу були: Тимко О.М., головний спеціаліст відділу фізичної культури, спорту та позашкільної освіти управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Лещенко Е.В., заступник начальника управління зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, Міцай Ю.В., завідувач науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров'я КЗ КОІППО ім. В. Сухомлинського, кандидат педагогічних наук, Кордонська Л.М., заступник директора комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», волонтер Корпусу Миру США в Україні Джозефом Селлером.

На конкурс було подано 47 проектів соціального та культурологічного напряму. Найактивнішими стали представники євроклубів та органів учнівського самоврядування закладів освіти Бобринецького, Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Долинського, Знам'янського, Кіровоградського, Компаніївського, Олександрівського, Олександрійського, Новгородківського, Новоархангельського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Онуфріївського, Петрівського, Світловодського, Устинівського районів, міст Знам'янки, Олександрії, Світловодська та Кропивницького.

Теми проектів були різноманітними та актуальними в наш час: мир, євроінтеграція, стосунки в школі, екологія, історія рідного краю, сучасна школа та інші.

За результатами проведеного фінального етапу обласного конкурсу «Крокуємо до Європи» та презентації проектів під час творчої зустрічі «Ярмарок проектів» визнані переможцями та нагороджені Дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації:

І місце - Народні художні колективи – театр-студія «Маска», (художній керівник відмінник освіти України Фільченкова Надія Олексіївна) та оркестр духових інструментів «Зміна» (художній керівник Ніщеменко Олександр Андрійович) з проектом, присвяченим 100 - річчю від дня народження В.Сухомлинського «У світі творчості та доброти», Комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості»; 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool