У Кропивницькому відбувся бібліопрес

Квітень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

Онлайн видання серед населення користуються великою популярністю, тому що це дуже швидка, свіжа інформація.

А щоб детально ознайомити користувачів в бібліотеці-філії №10 відбувся бібліопрес «Віртуальний світ для мене».

Метою заходу було сформувати уявлення про онлайн видання; довести важливість читання не тільки як інформаційного засобу, а й для того, щоб швидко навчитися мислити, оцінювати реальність, жити та діяти в суспільстві.

Знайомлячись з актуальними онлайн виданнями, бібліотекарі підкреслили, що дуже важливо, щоб користувачі бібліотеки знали, що великі справи творять реальні люди, і яких зусиль вони докладають заради мирного майбутнього нашої країни.

По-кожному виданню було надано детальну інформацію. Серед популярних, цікавих і корисних видань для користувачів стали: «Гречка», «Кіровоград24», «Без купюр», Інформагенція "Центральноукраїнське бюро новин", « Depo Кропивницький», «Zlatopil», «ФОТОІНФОРМ», «Точка доступу».

Наприкінці заходу бібліотекарі запропонували тісно співпрацювати з бібліотекою, користуватися звичайною періодикою та онлайн виданнями. Тому що на даний момент саме вона несе новітню інформацію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool