У Кропивницькому відбулись заходи з вшанування подвигу українського народу (ФОТО)

Травень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

8 травня у День пам’яті та примирення і напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Кропивницькому відбулись заходи з вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу та вшанування всіх, хто боровся проти нацизму.

У ці дні Україна також вшановує пам'ять наших воїнів, які з 2014 року і дотепер загинули, захищаючи територіальну цілісність нашої держави. Рятувальники ГУ ДСНС в області також взяли участь у загальноміських заходах.

Громада міста, керівники обласної та міської влади, офіцери кіровоградського гарнізону, ветерани АТО/ООС, представники громадських організацій, силових структур, волонтери та матері полеглих захисників України поклали квіти на місці почесних поховань на Алеї слави Рівнянського кладовища.

Згодом учасники заходу прибули на територію меморіального комплексу «Фортечні вали», де горить «Вічний вогонь» та розміщений обеліск «Багнет».

Присутні схилили голови на знак скорботи за захисниками України різних поколінь та вшанували нагородами кропивничан, які, кожен на своєму місці, самовіддано наближають перемогу.

У Кропивницькому відбулись заходи з вшанування подвигу українського народу

У Кропивницькому відбулись заходи з вшанування подвигу українського народу

У Кропивницькому відбулись заходи з вшанування подвигу українського народу


Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool