У Кропивницькому відбулася нарада з керівниками окремих територіальних громад області.

Березень 26, 2022 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Сьогодні начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації провів нараду з керівниками окремих територіальних громад області.

Учасники наради обговорили низку нагальних питань: проведення весняно-польових робіт, забезпечення стабільного функціонування житлово-комунального господарства та сфери охорони здоров'я, тощо.

Начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович закликав усіх керівників громад системно комунікувати з правоохоронцями.

«Громади мають стабільно функціонувати, не зважаючи на умови воєнного часу. Особливу увагу маємо приділити прийому, розселенню і працевлаштуванню переміщених осіб. Не забувайте про виконання державних програм, якими передбачено виплату державних допомог та компенсацій громадянам, які прибули із областей з активними бойовими діями», - підкреслив начальник ОВА.

Особливий акцент, за його словами, на постачанні і забезпеченні медичних закладів усієї області необхідним запасом ліків.

«Маємо працювати за умовами воєнного часу», - підсумував Андрій Райкович.

У нараді також взяли участь заступники начальника ОВА, керівники структурних підрозділів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool