У Кропивницькому відбудеться чергова сесія обласної ради

Грудень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга підписав розпорядження про скликання чотирнадцятої сесії обласної ради на 21 грудня 

Розглянемо питання про вступ Кіровоградщини до Асамблеї європейських регіонів, про створення молодіжної ради, про заборону УПЦ МП, а також звіти про виконання обласних програм тощо., - написав Сергій Шульга у своєму телеграм каналі.

«Підписав розпорядження про скликання чотирнадцятої сесії обласної ради на 21 грудня. Розглянемо питання про вступ Кіровоградщини до Асамблеї європейських регіонів, про створення молодіжної ради, про заборону УПЦ МП», - уточнив Сергій Шульга.

Також депутати заслухають звіти про виконання обласних програм, розглянуть питання про обрання представника до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, про прийняття у власність Голованівського і Новоукраїнського професійно-технічних училищ тощо.

Як уже повідомлялося, депутата обласної ради Андрія Ярового Президент України удостоїв ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 

читайте також:  «Дніпро-Кіровоград» закликає жителів області перевіряти інформацію


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool