У Кропивницькому вартість за опалення перевищує середньоукраїнський показник

Березень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1951 | Коментарі: 0

Місто Кропивницький опинилося не в гарному списку лідерів міст по Україні, де вартість за опалення знаходиться на перших місцях за дорожнечею.

У Кропивницькому 1 ГКал тепла коштує 1 852грн.

Якщо порівняти із другими містами держави, то в місті Івано-Франківськ 1 ГКал тепла коштує 1 312грн, а в Луцьку – 1 847грн, у Кропивницькому – 1 852грн, у Полтаві – майже 1 600грн.У мера Сміли тариф на тепло найбільший в Україні – 2 310, 41 грн/Гкал. У місті Камінець-Подільському мер подбав про енергоефективність у місті, переобладнав газові котельні на енергоефективні, які працюють на альтернативних видах палива, і знизив тариф для містян. У місті найнижча ціна гігакалорії тепла - 1 293,53 грн/Гкал.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, зібравши тарифний селектор з головами обласних державних адміністрацій та мерами міст і висловив стурбованість великою різницею в тарифах на централізоване опалення в українських містах.
Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко звернувся до міського голови Кропивницького розібратися у даному питанні.

"Обласна державна адміністрація готова підтримувати, звертатися до прокуратури, правоохоронних органів, Уряду" - наголосив посадовець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool