У Кропивницькому в місцях поховань воїнів були відправлені панахиди

Травень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

8 травня, у День пам’яті та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни, ми разом із усією Європою та світом ушановуємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань. 

Ми віддаємо данину жертвам минулої війни та схиляємо голови перед тими, хто поліг під час воєнних дій на сході нашої країни. 

Сьогодні у м. Кропивницький були відправлені панахиди у місцях поховань воїнів.

Зокрема на Алеї почесних поховань Рівненського кладовища керівництво області та міста, військові, представники силових структур, родичі загиблих воїнів та жителі Кропивницького вшанували пам’ять про полеглих захисників України. Начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та особовий склад разом із громадою віддали данину тим, хто поклав своє життя на захист своєї землі.

Священики Кропивницької єпархії відслужили панахиду та відбулось покладання квітів. Під час хвилини мовчання учасники заходу схилили голови на знак вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу та поваги до усіх борців проти нацизму, а також наших сучасників, які виборювали незалежність та суверенітет України у наші дні.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool