У Кропивницькому в мікрорайоні Жадова відбувся рейд (ФОТО)

Вересень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1943 | Коментарі: 0

Рятувальники Головного управління ДСНС в області разом зі співробітниками поліції провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів мікрорайону Жадова обласного центру.

У Кропивницькому в мікрорайоні Жадова відбувся рейд

У Кропивницькому в мікрорайоні Жадова відбувся рейд


Кропивничанам нагадали алгоритм дій під час повітряної тривоги, розповіли про вибухові властивості сучасних і застарілих боєприпасів та пояснили, як діяти у разі їх виявлення і кому повідомлятипро знахідки.

Крім того, працівники Служби порятунку наголосили на тому, що не варто забувати і про правила пожежної безпеки у побуті, застерегли від необережного поводження з вогнем на відкритій території, паління в ліжку, порушень правил експлуатації побутових електро- та газових приладів, закликали не випускати з поля зору дітей, дбати про їх безпеку.

А у зв’язку із наближенням опалювального сезону порадили вже зараз підготувати свою оселю до нього, щоб запобігти виникненню надзвичайних подій у ході обігріву. У ході роз’яснювальної роботи було розповсюджено листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool