У Кропивницькому торгували раками, яких наразі заборонено ловити (ФОТО)

Вересень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

При проведенні рибоохоронного рейду інспектори Кіровоградського рибоохоронного патруля виявили продавчиню, яка продавала раки. На одному з муніципальних ринків міста жінка планувала реалізувати понад 11 кг членистоногих

.У Кропивницькому торгували раками, яких наразі заборонено ловити (ФОТО)

У Кропивницькому торгували раками, яких наразі заборонено ловити (ФОТО)

На продавчиню складено протокол за ч.1 ст. 88-1 КУпАП. Дане порушення тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією водних біоресурсів. Міру покарання визначатиме суд. До його рішення раки вилучено та передано на зберігання РПА «Андрусівська».

Нагадуємо, що по 30 вересня діє заборона на лов раків. Її встановлено з метою збереження та охорони популяції раків у період їх другої линьки, під час якої вони найбільш вразливі.

‼️За вилов раків під час заборони передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності, а також відшкодування. Компенсація за одного незаконно виловленого рака становить 3 332 грн. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool