У Кропивницькому судитимуть колишнього чиновника облдержадміністрації

Лютий 02, 2024 | Новини | Переглядів: 1492 | Коментарі: 0

Колишньому посадовцю ОДА слідство інкримінує зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника керівника управління Кіровоградської ОДА за фактом зловживання службовим становищем (ч.2 ст.364 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що за обвинуваченим був закріплений об’єкт з реконструкції комплексу гідрогеологічних свердловин для оцінки запасів підземних вод Лозуватської дільниці Долинського водозабору. Колишній посадовець, який на той час обіймав посаду заступника керівника одного із управлінь облдержадміністрації, контролював здійснення підрядником на обʼєкті будівельно-монтажних робіт.

Обвинувачений, достовірно знаючи, що підрядник включив до звітної документації роботи, не передбачені проектно-кошторисною документацією, підписав в його інтересах акти виконаних робіт. Відтак підрядник протиправно отримав з бюджету 1,2 млн гривень.

Подальшу долю обвинуваченого визначить суд. Згідно санкції статті йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Досудове розслідування - ГУНП в області, оперативний супровід - УСР.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool