У Кропивницькому рятувальники взяли участь у благодійних заходах (ФОТО)

Червень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Один із заходів відбувся на території дендропарку м. Кропивницький за підтримки департаменту культури та туризму ОВА.

У Кропивницькому рятувальники взяли участь у благодійних заходах

У Кропивницькому рятувальники взяли участь у благодійних заходах

У Кропивницькому рятувальники взяли участь у благодійних заходах


Сонячні посмішки осявали обличчя дітей, які разом з рятувальниками грали в ігри, розгадували ребуси та загадки, приміряли бойовки.

У спілкуванні з надзвичайниками і дорорслі, і малі учасники заходів запам’ятовували правила безпеки у разі будь-якої надзвичайної події чи ситуації. Діти отримали знання з основ мінної та пожежної безпеки в ігровій невимушеній формі, а дорослі – у формі бесіди. Тих, хто найкраще впорався із завданнями та показав свої знання з основ безпеки, заохочували пізнавальними подарунками від ЮНІСЕФ та частували солодощами.

Ще один подібний захід відбувався на Козачому острові м. Кропивницький. Там під кронами густих дерев, на запрошення громадської спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України» особовий склад Головного управління ДСНС в області долучився до програми заходів, приурочених до Дня батька та для того, щоб організувати змістовне дозвілля для дітей, підняти патріотичний дух молоді, висловити шану і вдячність тим батькам, що зараз боронять Україну.

На Козачому острові розгорнули імпровізоване містечко професій та розваг за підтримки громадських організацій, дитячо-юнацьких освітніх установ, силових структур, підприємців міста. Серед численних локацій – техніка і спорядження Служби порятунку. Рятувальники провели для молоді та дітей ігри та конкурси, через які можна більше дізнатись про роботу вогнеборців, а також засвоїти правила безпеки життєдіяльності.

Фахівці Служби порятунку заохочували учасників заходу опановувати важливі знання і навички, які допоможуть зберегти своє життя, враховуючи мінну небезпеку. Також нагадали усім охочим про відомі методики саморегуляції психічного стану, адже кожен має дбати про своє ментальне здоров’я, особливо у складний період, який зараз переживають українці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool