У Кропивницькому рятувальники вшановували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС (ФОТО)

Квітень 26, 2023 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Щороку 26 квітня в Україні вшановують пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції та усіх постраждалих від атомного лиха.

У Кропивницькому рятувальники вшановували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС

У Кропивницькому рятувальники вшановували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС

У Кропивницькому рятувальники вшановували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС


Тієї ночі пожежні були першими, хто вступив у двобій з пекельним вогнем, аби зупинити цю нестримну силу та дати шанс на життя не лише свідкам тих трагічних подій, а й сотням тисяч наступних поколінь.

Відтоді минуло вже 37 років, а Чорнобильська катастрофа й донині залишається однією з найболісніших сторінок нашої історії.

Для кропивницьких рятувальників сьогоднішній ранок розпочався з покладання квітів до меморіальної дошки герою-ліквідатору Миколі Єрмакову та пам’ятного знаку, встановленого на честь героїв Чорнобиля на території Головного управління ДСНС в області. Згодом керівництво та особовий склад Головного управління долучилися до загальноміських заходів на набережній обласного центру.

Разом з очільниками міста та області, військовослужбовцями, поліцейськими, представниками громадських організацій, ветеранами, ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та вдовами загиблих ліквідаторів працівники Служби порятунку області вшанували пам’ять героїв, поклавши квіти до підніжжя скульптурної композиції «Жертвам Чорнобиля».
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool