У Кропивницькому продовжується тиждень дитячого читання

Березень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 2503 | Коментарі: 0

Наша бібліотека стала справжнім майданчиком для творчого та пізнавального спілкування. Напередодні відбулася зустріч з дитячою письменницею Антоніною Царук, а сьогодні, 21 березня до читачів завітала юна дівчина, яка має чорний пояс з таеквон-до, дійсний лідер! А звати її Лілія Діордієва.

Тайм-менеджмент «Для майбутніх лідерів» за участі неодноразової чемпіонки відбувся в рамках розширеного засідання клубу «Наталка».

Лілія дуже цікава, серйозна та неординарна особистість. Під час спілкування вона настільки вразила своєю харизмою усіх присутніх, що дівчата засипали її найрізноманітнішими запитаннями.

А розказати Лілії є що:

• володарка більше 100 медалей, які завоювала на багатьох всеукраїнських та міжнародних змаганнях
• член Національної збірної України
• юна спортсменка побувала на Чемпіонатах Європи в Італії та Греції
• отримала почесне звання «Кращий спортсмен 2016 року» за розвиток спорту в області та досягнення в змаганнях з таеквон-до, яким її нагороджували два роки поспіль і це ще не все.

Юна спортсменка не тільки відповідала на запитання про себе та спорт, а й щиро поділилася цікавою інформацією про свої мрії, про те, що допомагає їй досягати перемог. Розповіла Лілія і про свою прихильність до читання , порекомендувала дівчатам свої найулюбленіші «круті» книги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool