У Кропивницькому працють над виданням про історію будівництва церков на Кіровоградщині

Лютий 23, 2023 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Регіональний центр наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань готує путівник «Сакральна архітектура Центральної України» про історію будівництва церков на Кіровоградщині.

Про це розповів виконувач обов’язків директора центру Артем Безшкуренко у звіті голові обласної ради Сергію Шульзі.

Видання охопить історію з 18 по 19 століття.

«Ми на етапі завершення нового краєзнавчо-туристичного видання «Сакральна архітектура Центральної України». У ньому розповімо про історію побудови церков на теренах Кіровоградщини у 18-19 століттях, які збереглися до наших днів. Путівник включатиме до 50 сторінок результатів досліджень наших фахівців», - уточнив Артем Безшкуренко.

Як уже повідомлялося, Регіональний центр наукових досліджень з історії України та підготовки історико-краєзнавчих видань закликає до співпраці громади Кіровоградщини.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool