У Кропивницькому посилюють карантин: у кіно та музеї лише після щеплення

Грудень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

З 6 грудня обласний центр житиме за новими карантинними обмеженнями –  заклади культури можна відвідувати лише за наявності щеплення або негативного ПЛР-тесту.

Вже сьогодні відвідування Музею мистецтв можливе за пред’явлення документа, визначеного Постановою КМУ від 24 листопада 2021 року № 1240*

Що приготували працівники Музею мистецтв на цьому тижні? 

6 грудня 2021 року буде розгорнуто експозицію творів «Їх справа – захист України» до Дня Збройних Сил України.
Куратор: Микола Правда – старший науковий співробітник відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Музею мистецтв

7 грудня 2021 року об 11.00 для працівників закладів культури та засобів масової інформації відбудеться публічна лекція «Медіа та інформаційна грамотність у сучасному інформаційному просторі».
Лекцію проводить: Сергій Зелінський – директор регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області, доктор наук з державного управління, доцент

8 грудня 2021 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення розпису декоративної ялинки (заготовка ялинки надається).
Необхідні матеріали: акрилові фарби, пензлик.
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 99 грн.
Проводить: Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

8 грудня 2021 року в КЗ «Художньо-меморіальний музей О. О. Осмьоркіна» відбудуться урочисті заходи з вручення обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна

9 грудня 2021 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас клас із виготовлення виробів з фетру «Новорічний кошик».
(Необхідні матеріали: фетр, ножиці, клей).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 33 грн.
Проводить: Оксана Віжевська – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

9 (10) грудня 2021 року відбудеться спільний семінар обласних музейних закладів культури «Нові форми і методи роботи в сучасних реаліях»

10 грудня 2021 року об 11.00 буде проведено заняття з музеєзнавства на тему: «Проблема музейного обслуговування людей з інвалідністю».
Куратор: Олег Юрченко – завідуючий відділу туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Музею мистецтв

10 грудня 2021 року о 15.30 відбудеться заняття з музеєзнавства на тему: «Музей в сучасному світі».
Проводить: Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або виданий в установленому Міністерством охорони здоров’я порядку документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини від COVID-19, включеної Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях (далі — документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини), який може бути застосовано протягом 30 днів від дати введення дози; чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби; або виданий в установленому Міністерством охорони здоров’я порядку висновок лікаря щодо наявності абсолютних протипоказань до вакцинації проти COVID-19 (далі — медичний висновок про наявність протипоказань до вакцинації проти COVID-19).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool