У Кропивницькому попрощалися з Віктором Куропятником

Грудень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі оголошено День жалоби за загиблим учасником операції об’єднаних сил, командиром відділення 1-го десантно-штурмового взводу 3-го десантно-штурмового батальйону військової частини С9832 Віктором Миколайовичем Куроп’ятником.

Попрощатися з ним прийшли рідні, друзі, колеги, військовослужбовці, від обласної влади – голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Віктор Куроп’ятник народився 16 листопада 1973 року в Аджамці. У 2015 році був мобілізований на військову службу до Збройних Сил України. Служив на посаді командира десантно-штурмового відділення десантно-штурмової роти 501 окремого батальйону морської піхоти. Після демобілізації працював у ТОВ «Агро Трейд».

З жовтня 2018 року Віктор Куроп’ятник проходив службу за контрактом в ЗСУ на посаді командира відділення 1 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону військової частини С 9832.
Загинув воїн 13 грудня від кулі снайпера в районі проведення операції об'єднаних сил. Без батька залишилися троє дітей. Героя поховали на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool