У Кропивницькому попередили крадіжку з магазину

Серпень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Близько третьої години ночі наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації у магазині з продажу кави, розташованого у центрі міста.

Терміново прибувши за викликом, правоохоронці виявили пошкоджену нижню частину вхідних дверей та чоловіка, який намагався проникнути у торговий зал. Поліцейські зупинили особу.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та адміністратора магазину. Жінка зазначила, що завдяки професійним діям працівників поліції охорони, з приміщення не було викрадено грошові кошти та матеріальні цінності.

Поліцейські встановили особу порушника. Ним виявився 48-річний місцевий житель. За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool